Mateja S. Šifrar

Pshioterapevtka, terapevtka - svetovalka, prostovoljka

Psihoterapevtka-svetovalka, ki s svojim pozitivnim in strokovnim pristopom na delavnicah in posvetih odpre zanimive teme, poda strokovne in uporabne odgovore, ter očara s preprostim razmišljanjem in prijateljskim nasmehom.»Že zgodaj, pri 6 letih sem slišala, da obstajajo ljudje, ki pomagajo drugim ljudem. Skozi vsa obdobja sem se spogledovala z željo, da to postanem tudi jaz. Da bi pomagala drugim. Zanimalo me je predvsem zakaj človek tako razmišlja, zakaj tako odreagira. Pri 10 letih mi je v roke prišla knjiga od Charles Darwin – Evolucija človeka – otroška verzija. Takrat sem vedela. To je to. To me zanima….

Pri 15 letih sem se prvič srečala s prostovoljstvom. Moje prve izkušnje so bile prostovoljstvo v mladinskem domu Toneta Kozelja v Mariboru. Kasneje sem kot prostovoljka delala z otroci z ADHD, avtističnimi otroci, Downowim sindromom.…. Vedno bolj sem se nagibala k temu, da to želim početi vse življenje. Kasneje sem opravila študij propedevtike za psihoterapijo. Opravljeno imam izobraževanje iz geštalt psihoterapije. Imam tudi dolgoletne izkušnje dela z najstniki, individualne terapije, zakonska svetovanja, osebna rast, odvisnosti, zlorabe.. Prav tako sem hodila na dom pomagati staršem z avtističnimi otroci, ADHD. Zelo dobe odzive dobim tudi od svojih strank. Delala sem tudi na klicnem centru za samopomoč in odvisnike. Izkušnje sem pridobivala na Svetovalnem centru v Mariboru, ter na Centru za sluh in govor. Izvajam individualno psihoterapijo in svetovanje, delavnice in predavanja.

Pri svojem delu človeka obravnavam celostno, saj je cilj psihoterapije integracija čustvenega, kognitivnega, fiziološkega, socialnega in duhovnega vidika človeka. Pri delu uporabljam tudi tehnike sproščanja, vizualizacijo, avtogeni trening in čuječnost.«

Kontaktiraj nas

Imaš vprašanje?

myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti