JESENSKA MEDITACIJA: UTELEŠENJE IN SAMOREFLEKSIJA

JESENSKA MEDITACIJA: UTELEŠENJE IN SAMOREFLEKSIJA

SKLOP JESENSKIH MEDITACIJ:

UTELEŠENJE IN SAMOREFLEKSIJA

PRIČETEK IN VPIS: 29.9.2019 OB 19.00 URI

TRAJANJE: 12 MEDITACIJ (3 MESECE)

Starodavne kulture so vedno pozdravljale spreminjanje letnih časov, tako da so se prilagodile in uskladile z naravnimi cikli in ritmi. Za mnoge od nas  jesen zaznamujejo spreminjanje barve listov drevja, pričetek šole in konec dopustov.

Medtem, ko bomo izvlekli svoje najljubše prijetne puloverje, je mati narava zaposlena s prehodom v jesenski čas in pripravo na umiritev.

Če se za trenutek umirite in si nekoliko bolj natančno ogledate, kaj predstavlja jesenska sezona, je neverjetno ugoden čas za globlje delo na sebi.

Čas za samorefleksijo

Jesen je simbolizirana z uravnoteženjem svetlobe in teme - tako v svetu narave kot v nas. Ko prehajate iz daljših poletnih dni v krajše jesenske dni, boste morda začutili, da je treba ustvariti novo harmonijo. Jesen je čas, da se umirimo in opravimo pogled navznoter. Čas za samorefleksijo.

Jesen je čas za izpustitev

Nič ni stalno, spremembe se vedno dogajajo. Bolj ko se lahko prilagodite spremembi - v tem primeru letnih časov - bolj ugotovite, da lahko izpustite nepotrebne negativne misli in skrbi, nekoristne vedenjske vzorce in se na tak način pripravite na to kar vam želi življenje v prihodnosti podariti.

V sklopu 12-ih srečanj se bomo skozi vodene meditacije podali v svoj notranji svet, opazovali naravo in opazovali nepretrgan krog rojstva, preobrazbe in odhoda nečesa. Ko se ena faza v življenju konča, se prične druga.

Skupaj bomo reflektirali kaj se dogaja znotraj nas in kakšne energije želimo v življenju.

V meditacijah bomo iskali odgovore na vprašanja:

   Česa se oklepamo, čeprav to ni več potrebno?

   Kakšno prtljago nosimo s seboj iz preteklosti, ki nas obtežuje?

   Kje se borite proti neizogibnemu?

Negativne misli, omejujoča prepričanja in vedenja, ki sabotirajo vašo kariero, zdravje in odnose, je treba sprostiti v trenutku, ko jih zaznamo. To je vaše lastno notranje navodilo, s katerim boste vedeli, da je ta "stvar", ki je v preteklosti morda imela namen, zdaj pripravljena, da jo dokončate in izpustite. V strahu pred neznanim se pogosto oklepamo nečesa, saj je lahko novo strašljivo. Vendar je sproščanje starega in prepustitev prehoda energije v nekaj novega lahko lepa stvar.                

Skozi meditacije bomo razbili notranje blokade in dvome, se naučili umiriti in sprostiti, dosegli globoko sprostitev in se energetsko napolnili.

Vabim vas, da se skupaj podamo na jesensko meditativno popotovanje v utelešenje in samorefleksijo.

Mateja

Število mest je omejeno, zato je potrebna predhodna rezervacija
preko obrazca TUKAJ ali preko telefona 041 747 835.

Cena udeležbe na sklopu 12-ih meditacij je 114€ (38€ na mesec).

 

Potek in prednosti meditacij si lahko preberete tukaj KLIK.

 


myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti