POSVET: PREGLED ENERGETSKEGA STANJA

POSVET: PREGLED ENERGETSKEGA STANJA

V petek, 20.9.2019 od 18.30 dalje, vas vabimo brezplačen osebni posvet in pregled  energetskega stanja.

Terapevtka Sanja vam sporoča:

"Namenila ti bom 15 minut in  ti prenesla to, kar ti tvoja duša sporoča prav zdaj. Z intuitivnim vpogledom in s pomočjo energetskih tehnik, pa lahko pogledam v kakšnem stanju se trenutno nahajaš, kaj te drži nazaj in kje se nahajajo tvoji potenciali.

Namen tega je, da dobiš zunanji vpogled ter morda pridobiš nova spoznanja, na podlagi katerih se lahko lotiš sprememb. Meni osebno pa največ pomeni, da ti pokažem tisti čudoviti del tebe, ki trenutno morda še počiva v nezavednem, a te dela takšno, kot v osnovi si, edinstveno in neponovljivo.

 

Nadaljnje lahko (po predhodnem dogovoru) ponudim možnost osebne terapevtske obravnave, v kateri kombiniram energetske tehnike, jasnovidne uvide, kanaliziranje višje zavesti in življenjske izkušnje.

Z energetskimi tehnikami "prečistim" telo na vseh nivojih (telo, čustva, um, bit) in ga odprem in podprem za sveže začetke.

Z uvidi pa pridobiš to, kar v danem trenutku najbolj potrebuješ.

Veselim se srečanja z vami.

Z ljubeznijo,

Sanja "

Za brezplačni posvet so potrebne predhodne rezervacije, zaradi omejenega števila mest! Rezervacija je mogoča na telefonski številki 041 747 835 ali preko obrazca TUKAJ.

 

 

 


myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti