Coaching

NOVO!

DELAVNICA:

ODKRIVANJE NOTRANJEGA SVETA Z OH KARTAMI 

PRIČETEK – 29.5.2019 OB 18.00 URI

OH KARTE

TEČAJ TEGA KAR NAS NISO NAUČILI V ŠOLI!

Odkrijte in razvijte z nami vašo ustvarjalnost, pogum, zanos, upanje, pozitivna čustva, pozitivna prepričanja, čustveno inteligenco, duhovnost, optimizem,…

Podajte se na pot bolj kvalitetnega življenja.

Skozi 10 zanimivih srečanj bomo skupaj:
 • odkrivali naše potenciale,
 • spoznavali naše arhetipe in kako z njimi lahko spremenimo življenje na bolje,
 • zmanjšali stres in napetost,
 • izboljšali zapletene odnose in prerezali negativne vezi,
 • izboljšali sprejemanje odločitev v življenju,
 • izboljšali naše izražanje in komunikacijo,
 • izboljšali sposobnost poslušanja in odzivanja, …

Pridružite se na zanimivem odkrivanju sebe – zavednega, nezavednega in arhetipov.

Te karte so nov vir, ki se že vrsto let uporablja v ZDA, Kanadi, postopoma pa se pričenja z uporabo v Evropi. Mnogi ljudje znajo o teh kartah sporočati, da karte na njih vplivajo dobro, da jim ponudijo občutek neke magičnosti in lažje izraznosti. V pestrem  izboru teh kart lahko prav vsak najde zase vsaj eno karto, ki mu ustreza, da se preko nje lažje izrazi, da najde v karti svoje občutke ali svoj opis.

Namen kartic je tudi olajšanje potlačenih sil ali pa zvarjenih situacijskih slik. Slike asociativno pomagajo v smislu uvida sposobnosti ali spomina na nekaj.

Slike prav tako omogočajo, da lahko oseba zniža obrambne vire, to je tisto kar je zgrajeno v zavestnem govoru. S tem ko človek odraste, si pridobi ovire, pojavijo se blokade, … Kartice nam omogočajo vrnitev v fazo igre, ki pa je bolj projektivna.

Oseba naključno izbere karto in jo opazuje in opiše.  Metafore, znaki in podobe, pomagajo nezavednemu razlagati – govoriti in osebi je v pomoč, da spozna o sebi, kar je bilo skrito.  Način odkrivanja skozi projekcijo, s katero oseba pripiše lastnost nezavednega. Uporabljajo se lahko v skupinah, ko je zaželeno, da se odkrije, kaj preprečuje skupini dobro delo, kot tudi popolnoma individualno.

Kartice so odličen pripomoček za spoznavanje sebe,  spodbujanje dialoga, vzpostavljanje zaupanja, spopadanja s konflikti, rezanja vezi, zmanjšanju stresa,… Karte pomagajo razviti domišljijo in metaforično misel. Človeka spodbudijo k razmišljanju, spoznavanju sebe, njegovega občutenja,…

Svetovanja in delavnice z OH kartami so izredno priljubljene in dobro obiskane, saj se se pokazalo, da jih ljudje radi sprejmejo.

Delavnice pa vplivajo na svobodno, umirjeno in manj obremenjeno življenje in lažje odločanje v življenju.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO, zato se nam pridružite na uvodnem srečanju 29.5.2019 ob 18.00 uri in si ZAGOTOVITE SVOJE MESTO.

ZA REZERVACIJO NAS LAHKO POKLIČETE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO 041 747 835 ALI SE PRIJAVITE PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA

VESELIMO SE TEGA POSEBNEGA DRUŽENJA Z VAMI

Uvodni obisk                      Brezplačno

Cena delavnice – 10 obiskov         75€

 

OSEBNA SVETOVANJA IN TERAPIJE

Je vaša tegoba služba, študij ali partnerski odnos. Vas obremenjujejo trenja v medsebojnih odnosih. Se počutite osamljeno, brezvoljno, se vas loteva izgorelost? Se soočate z življenjskimi spremembami, ki se vam zdijo neobvladljive? Morda načrtujete družino ali skupno selitev? Ste utrpeli izgubo najbližje osebe? Ne razumete najstniških reakcij? Ali najstnik, ki ne razume svojih staršev? Imate slabo samopodobo?

Kup vprašanj, mar ne? Sedaj pa še ključno: SE IMATE RADI IN SE SPOŠTUJETE?

Ne obremenjujte se z vprašanji. Skupaj se lahko podamo na pot iskanja odgovorov.

Mar ni občasno za dobro počutje, dovolj le dober pogovor?

Imeti nekoga, ki aktivno prisluhne, motivira, svetuje in ne obsoja. Pomaga in ne očita.

Nihanja v življenjskem ciklusu so normalen pojav. Vzponi in padci so del nas.

Dober, konstruktiven pogovor pa lahko stisko, življenjsko situacijo ali tegobo prikaže v drugačni – rešljivi luči.

S spoznanjem, da potrebujete nasvet ali pomoč, ste že na pravi poti do rešitve težave, izziva, sprejetja sebe, okolja, življenjskih prelomnic in vsakodnevnih presenečenj.

Skupaj se lahko lotimo resnih tegob na preprost a učinkovit način. Svetovanja potekajo individualno ali v skupini. Vsekakor pa vedno v prijetnem, ambinetu. S spoštovanjem, s strokovnim a srčnim odnosom. Naš cilje pomagati na odprt, pristen način.

Storitve potekajo v obliki:

COACHINGA (individualno ali v skupini):

 • pomagamo vam razvijati talente in potenciale,
 • obvladati stres in napetosti,
 • obvladovati notranji nemir in negativna čustva,
 • vas naučimo spretnega soočanja s problemi in težkimi situacijami in težavami v življenju,
 • naučite se krepiti samozavest in samopodobo,
 • naučite se zaznati in preprečit izgorelost in izčrpanost
 • uspešno reševanje konflikotv in nekonfliktne komunikacije
 • naučite se obvladati jezo,
 • pomagamo vam uresničiti svoje cilje, najbolj skrite želje ali potrebe,
 • individualno prilagodimo coaching na vas.

Zavedajte se, da ne obstajajo neumna vprašanja. Mi smo na voljo za odgovore z izjemno voljo, interesom in znanjem. Coaching poteka v umirjenem okolju. Ne glede na individualno ali skupinsko obravnavo, svetovanje parom in družinam, najstnikom ali za pomoč pri čustvenih stiskah, ki se zdijo neobvladljive, najdemo skupno rešitev in  Naš namen je podpora, posluh in strokovno svetovanje. V prvi vrsti pa razbremenitev vas in iskanje novih in ustreznih načinov reševanja trenutne življenjske situacije in iskanje vzroka, ki je povzročil trenutno stisko.

Odvrzite breme z ramen in nam dovolite pomagati. Do rešitve vas loči le odločitev.

PSIHOTERAPIJE IN PSIHOLOŠKO SVETOVANJE 

 • VZGOJA IN DRUŽINSKO ŽIVLJENJE (kaj je dober in slab starš, kako premagati negotovosti, kaj vse nuditi otroku, da ni preveč, kako ne razvaditi otroka, zakaj so otroci naše zrcalo, kako obvladati hiperaktivnega otroka,…)
 • LJUBEČE PARTNERSTVO (ključ za ljubeče in dolgo partnerstvo je spoštovanje in pogovor. Skupaj se naučimo spoštovanja, razumevanja in komunikacije.)
 • LAŽJE SKOZI NAJSTNIŠKA LETA ( skupina namenjena staršem ali najstnikom kjer predelujemo teme večje samozavesti in boljše samopodobe, (samo)spoštovanja, tehnik lažjega učenja in boljšega učnega uspeha, motenj hranjenja, rezanja, anksioznosti, depresij,…)
 • LAŽJE ŽALOVANJE (skupaj s pogovorom lajšamo proces žalovanja, se učimo sprejemanja in z različnimi terapevtskimi tehnikami in medsebojno podporo lajšamo bolečine, si dajemo moč za integracijo v življenje in družbo in se učimo (samo)pomoči)
 • POMOČ PRI ODVISNOSTI (prepoznavanje in preprečevanje različnih odvisnosti – cigareti, multimedija, alkohol, droge, hrana, igre na srečo,…)
 • NOSEČNOST, POROD, NEPLODNOST (obdelujemo tegobe, strahove, odločitve, čustva v tem specifičnem, posebnem in magičnem življenjskem obdobju)

Za BREZPLAČEN posvet in priključitev posamezni skupini ali individualno svetovanje nas pokličite na telefon 041 747 835. Skupaj bomo našli primerno rešitev, vam ustrezno svetovali.

Cenik 

Uvodni posvet                      Brezplačno

Posamezni obisk:                 55€

Zakup termina (zajema osebni termin v manjši skupini in mentorstvo):

1 FIKSNI TERMIN: 4 obiski (1 mesec)                35€

10 obiskov (3 meseci):                                        95€

Osebni coaching (zajema individualen termin, prilagojen načrt in mentorstvo):

Posamezna ura (1 oseba)        45€

Posamezna ura (2 os.)         30€/os.

Fiksen termin pomeni vaš osebni zakup termina v manjši skupini.

Naša vizija je, kako biti najboljša verzija samega sebe!

Vas zanima več?