Prehransko svetovanje, dietetika

Prehransko svetovanje, dietetika

Povej mi kaj ješ in povem ti kaj si! Provokativna a resnična trditev. Naš način prehranjevanja je bistvo našega obstoja in hkrati vzrok našega zdravja in dobrega počutja. Je ključna za naše funkcioniranje in življenje. Uravnovešeno prehranjevanje je v našem, sodobnem svetu, postala velika tržna niša. Nešteto teorij in nasvetov. Bistvo je pa vendar tako preprosto. Vrniti se h izvoru in povezati s svojim telesom in lastnimi potrebami. Se poslušati.

Poseganje po hitri, pripravljeni in predelani hrani in nezdrave prehranske navade, pomanjkanje gibanja in nesproščenost krojita naš življenjski slog. Navade, ki jih povzamemo, prevzamejo nas. In tako ustvarjamo temelj (ne)zdravja. Na različne načine preobremenjujemo telo in organizem, različni dejavniki nas zastrupljajo. Kot posledica pa se začnejo pojavljati različne manjše težave ali resne zdravstvene težave.

Pomanjkanje energije, nespečnost, izčrpanost, padec imunskega sistema, slaba prebava, hormonska neravnovesja, nihanje telesne teže, izguba ali nekontrolirano pridobivanje telesne teže, glavoboli...  Vse to in še marsikaj drugega so lahko tegobe in posledice nepravilnega prehranjevanje

 

Vsak od nas ima različne potrebe, pomisleke in vprašanja glede prehranjevanja.

Skupaj z vami bomo tako ustvarili primeren načrt. Si zanj vzeli čas, ga prilagodili in poskrbeli, da bo uporaben, dostopen in predvsem izvedljiv tudi za vas. Prilagojen na vaše zdravstvene potrebe, vaše individualne želje in zmožnosti. Za vas uporabimo znanje, da bo vaše prehranjevanje res, vam pisano na kožo. Skupaj z vami pa ustvarimo okolje, v katerem se boste počutili dobro ter boste ostajalo motivirani. Pod mentorstvom pa boste spoznavali nove veščine, nova znanja in dognanja, recepte in ideje prehranjevanja.  Skozi cel proces svetovanja pa vam bomo v podporo, ob sprejemanju vaših novih vedenjskih in prehranjevalnih vzorcev.

Nudimo vam:

 • POSVETE GLEDE PREHRANJEVALNIH NAVAD
 • MENTORSTVO URAVNOTEŽENIH PREHRANJEVALNIH NAVAD
 • SVETOVANJE GLEDE NA ŽIVLJENJSKO OBDOBJE
  otroci, mladostniki, odrasli, starostniki, prehrana ženske, prehrana nosečnic
 • PREHRANA REKREATIVCEV IN ŠPOTNIKOV
 • PREHRANA GLEDE NA BOLEZENSKA STANJA
 • SESTAVA PRILAGOJENIH JEDILNIKOV
 • SVETOVANJE V SKUPINAH
 • UPORABNE RECEPTE prilagojene na vaše potrebe
 • UPORABNA PREDAVANJA IN DELAVNICE

Posveti in mentorstva se opravljajo na podlagi predhodno opravljenih meritev (telesna sestava, krvni tlak, krvni sladkor) in zajemajo oceno vaših prehranjevalnih navad, vaših energijskih in hranilnih potreb, svetovanje in načrtovanje prehrane, uvajanje sprememb, sledenje vašega prehranjevanja, prehranski načrt in prilagajanje le-tega.


myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti