Relax

 

!BREZPLAČNO V OKTOBRU!

Tudi vas jezi preveč obveznosti, trpite za nespečnostjo, se vam porajajo dvomi in strahovi, ste nemirni in vas stres ubija. Avtogeni trening je efektivna sprostitvena tehnika, ki jo lahko enostavno osvoji vsak.

Vabimo vas, da se pridružite na brezplačnih terminih sprostitve. 

Družimo se ob:

četrtkih ob 18.00 - AVTOGENI TRENING IN SPROSTITEV in

nedeljah ob 19.00 uri - VODENA MEDITACIJA.

 

Udeležba v oktobru je brezplačna. Za udeležbo je potrebna predhodna rezervacija preko telefona na številki 041 747 835 ali obrazca http://myindriya.com/kontakt/.

Veselimo bomo vaše odločitve ZA umiritev in notranji mir.

 

RELAX PROGRAMI

Izvajamo sprostitvene tehnike, uspešno odpravljamo telesne in čustvene blokad in postopno uvajamo spremembe vedenjskih in osebnostnih vzorcev po Indriya sprostitveni metodi.

Gre za metodo dodelano na osnovi naše čutne zaznave:

6 senzoričnih sposobnosti (čuti), 3 fizične sposobnosti (ženstvena plat, moška plat, življenje), 5 čustvenih sposobnosti (fizično veselje in žalost, mentalno veselje in žalost, mirnost), 5 spiritualnih sposobnosti (upanje, energija, pozornost, koncentracija, modrost).

Čutno zaznavo vključimo v vse sprostitvene tehnike, ki jih izvajamo in tako najbolje dosežemo ugodno spremembo za posameznika, saj gre za poglobljeno prilagoditev tehnik. Edina oblika tehnike sproščanja, ki deluje prilagojeno in celostno.

Indriya Relax tretma sestavljajo tehnike:

  • AVTOGENI TRENING – tehnika globinskega sproščanja. Preprosta, a učinkovito oblika samohipnoze.
  • VODENE MEDITACIJE  – vse tehnike se izvajajo prilagojeno glede na potrebe in želje posameznika. Gre za prilagojene tehnike dihanja, vizualizacije glede  na čustvene in miselne spremembe, metta meditacije, bodyscan, meditacijo po čakrah, čuječnost po tehniki T.N.Hanh-a.
  • PMR (progresivno mišično relaksacijo) – postopno zatezanje in sproščanje mišic

slika slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti