Dogodki in delavnice

NOVO!

DELAVNICA:

ODKRIVANJE NOTRANJEGA SVETA Z OH KARTAMI 

PRIČETEK – 29.5.2019 OB 18.00 URI

OH KARTE

TEČAJ TEGA KAR NAS NISO NAUČILI V ŠOLI!

Odkrijte in razvijte z nami vašo ustvarjalnost, pogum, zanos, upanje, pozitivna čustva, pozitivna prepričanja, čustveno inteligenco, duhovnost, optimizem,…

Podajte se na pot bolj kvalitetnega življenja.

Skozi 10 zanimivih srečanj bomo skupaj:
 • odkrivali naše potenciale,
 • spoznavali naše arhetipe in kako z njimi lahko spremenimo življenje na bolje,
 • zmanjšali stres in napetost,
 • izboljšali zapletene odnose in prerezali negativne vezi,
 • izboljšali sprejemanje odločitev v življenju,
 • izboljšali naše izražanje in komunikacijo,
 • izboljšali sposobnost poslušanja in odzivanja, …

Pridružite se na zanimivem odkrivanju sebe – zavednega, nezavednega in arhetipov.

Te karte so nov vir, ki se že vrsto let uporablja v ZDA, Kanadi, postopoma pa se pričenja z uporabo v Evropi. Mnogi ljudje znajo o teh kartah sporočati, da karte na njih vplivajo dobro, da jim ponudijo občutek neke magičnosti in lažje izraznosti. V pestrem  izboru teh kart lahko prav vsak najde zase vsaj eno karto, ki mu ustreza, da se preko nje lažje izrazi, da najde v karti svoje občutke ali svoj opis.

Namen kartic je tudi olajšanje potlačenih sil ali pa zvarjenih situacijskih slik. Slike asociativno pomagajo v smislu uvida sposobnosti ali spomina na nekaj.

Slike prav tako omogočajo, da lahko oseba zniža obrambne vire, to je tisto kar je zgrajeno v zavestnem govoru. S tem ko človek odraste, si pridobi ovire, pojavijo se blokade, … Kartice nam omogočajo vrnitev v fazo igre, ki pa je bolj projektivna.

Oseba naključno izbere karto in jo opazuje in opiše.  Metafore, znaki in podobe, pomagajo nezavednemu razlagati – govoriti in osebi je v pomoč, da spozna o sebi, kar je bilo skrito.  Način odkrivanja skozi projekcijo, s katero oseba pripiše lastnost nezavednega. Uporabljajo se lahko v skupinah, ko je zaželeno, da se odkrije, kaj preprečuje skupini dobro delo, kot tudi popolnoma individualno.

Kartice so odličen pripomoček za spoznavanje sebe,  spodbujanje dialoga, vzpostavljanje zaupanja, spopadanja s konflikti, rezanja vezi, zmanjšanju stresa,… Karte pomagajo razviti domišljijo in metaforično misel. Človeka spodbudijo k razmišljanju, spoznavanju sebe, njegovega občutenja,…

Svetovanja in delavnice z OH kartami so izredno priljubljene in dobro obiskane, saj se se pokazalo, da jih ljudje radi sprejmejo.

Delavnice pa vplivajo na svobodno, umirjeno in manj obremenjeno življenje in lažje odločanje v življenju.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO, zato se nam pridružite na uvodnem srečanju 29.5.2019 ob 18.00 uri in si ZAGOTOVITE SVOJE MESTO.

ZA REZERVACIJO NAS LAHKO POKLIČETE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO 041 747 835 ALI SE PRIJAVITE PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA

VESELIMO SE TEGA POSEBNEGA DRUŽENJA Z VAMI

Uvodni obisk                      Brezplačno

Cena delavnice  – 10 obiskov         75€

Na poti do boljše kvalitete življenja vam bo pomagala celotna ekipa Indriye, ki za vas pripravlja vrsto različnih delavnic in dogodkov na temo:

 • Izboljšanja kakovosti življenja,
 • kakovostnega bivanja,
 • gibanja ter
 • uravnotežene prehrane

pa vse do tem, ki sicer na prvi pogled delujejo povsem preprosto in vsakdanje, a to še zdaleč niso:

 • zdravja,
 • pozitivne psihologije,
 • boljšega počutja,
 • ljubezni do sebe,
 • soljudi in vseh živih bitij,…
 • ter medčloveških odnosov, motivacije, poslovnih uspehov,…

Delavnice in dogodki so za vas skrbno izbrani, zato da se ponovno začutite, sprostite… zabavni dogodki, tematske razprave in poučne ter sproščujoče delavnice, ki vam pričarajo lepši vsak dan, razbijejo vsakodnevno utrujajočo rutino, privabijo nasmešek na obraz vam in ljudem okoli vas… in vam navsezadnje podarijo novo, neprecenljivo znanje, bodisi o sebi, bodisi o življenju in bivanju nasploh.

V okviru Indriye pripravljamo in organiziramo obilico tematsko obarvanih dogodkov in delavnic, ki bodo/so tako sezonsko in praznično začrtani, kakor tudi povsem po trenutnem navdihu, povpraševanju in željah.

Ni meja, tukaj smo za vas… Zato, da se naučite najti čas zase in ga posvetite pravim ljudem, stvarem in tistim pristnim trenutkom, ki v življenju za vas resnično štejejo… Za razburljivo pot do tja in čarobno počutje, ki sledi pa poskrbimo mi.

dogodki

 

Vas zanima več?