PROGRAM PureMe

Program, s katerim nimaš druge možnosti, kot da uspeš.

Čas je, da se prenehaš vrteti v krogu nezadovoljstva, nejevolje, nepovezanosti s telesom, značajem, občutki. Prenehaj pometati pod preprogo. V svoje življenje vnesi zadovoljstvo, notranji mir, dobre odnose in poskrbi za lastno srečo.

Program PureMe je tvoja sprememba, ki jo želiš –  notranji mir, sprostitev, preobrazba telesa, življenja, odnosov, …

Program deluje zelo ekskluzivno in v poletnem času se izvaja kot posebni in čarobni oddihi – PureMe Retreats.

PureMe Retreats, ki  predstavlja novo dobo oddihov. Proč od turizma, hektike in pritiska. Posebno mesto in poseben program, kjer lahko telo in um zadihata in se obogatita. Kraj, kjer sta hitenje in časovne omejitve neznanci. Kjer zares šteješ ti.

Oddih je osredotočen na posameznika, na sprostitev, kjer prevladuje močna nota gostoljubja, prijateljstva in preprostosti.

Posebno mesto pod soncem … Kjer se lahko sprostiš, zadihaš, napolniš, najdeš notranji mir.

Posebni programi … za zdravje, za dobro počutje, novo znanje, poglede, za spremembo, za novo energijo, …

Edinstven programi ponujajo raznolike možnosti, kjer vsak najde pravo stvar zase in hkrati stopi korak naprej v življenju. Programi so primerni za vsakogar, zanje ni potrebno predznanje ali fizična kondicija. Dobrodošel je vsak – sam-a, z družino, z otroki, družba prijatelje ali prijateljic, … celo hišni ljubljenčki so dobrodošli. v čudovitem okolju se boste počutili kot doma in z ljudmi z vsega sveta delili ljubezen do sprostitve, gibanja, okusne hrane in narave.