PureMe BOOTCAMP

PureMe BOOTCAMP

Ne glede na to ali potuješ sam-a, si moški ali ženska, prideš v druži prijateljv ali družine, si fit ali si želiš biti fit, si začetnik ali totalni fitnes navdušenec-ka – PureMe Bootcamp je pravi naslov zate. Idealen oddih za pobeg, aktivni oddih, napolniti baterije in sprostitev.

PureMe Retreats predstavlja novo dobo oddihov. Proč od turizma, hektike in pritiska. Posebno mesto in poseben program, kjer lahko telo in um zadihata in se obogatita. Kraj, kjer sta hitenje in časovne omejitve neznanci. Kjer zares šteješ ti.

Oddih je osredotočen na posameznika, na sprostitev, kjer prevladuje močna nota gostoljubja, prijateljstva in preprostosti.

Posebno mesto pod soncem … Kjer se lahko sprostiš, zadihaš, napolniš, najdeš notranji mir.

Posebni programi … za zdravje, za dobro počutje, novo znanje, poglede, za spremembo, za novo energijo, …

PureMe BootCamp je mnogo več kot samo fitnes vadba na plaži.

Želimo ti pričarati občutek popolnega odklopa in na aktiven način podati smernice za kvaliteten čas zase, ki ti omogoča, da se povežeš s seboj, naravo in izveš več o pravilni vadbi, spoznaš zanimive vaje, dobiš ustrezne nasvete glede prehrane, treningov, doseganja ciljev ter spoznaš svoje telo, meje in motivacijo. Je popolna kombinacija celostnega treninga, prehranjevanja, sprostitve, druženja in razvajanja.

Pritisni skupaj z nami na gumb za premor in se vrni k sebi, svojim potrebam, ciljem, … tako na fizični kot psihični ravni.

PureMe Bootcam vadba:

je izjemno priljubljena vadba saj predstavlja raznoliko obliko treninga,  sestavljeno iz vaj, ki so v veliki meri podobne vsakodnevnim gibom. Osredotoča se na pripravo celotnega telesa in ne samo na posamezno mišico . Vaje so kompleksne in se izvajajo s pomočjo različnih vadbenih pripomočkov kot so: lahke uteži, kolebnice, elastike, trx trakovi, žoge, kettlebell… Z raznolikim načinom treninga, od frontalne oblike, krožnega treninga do vadbe po postajah, zagotovimo, da so vadečim treningi vedno zanimivi in v izziv. Bootcamp omogoča celostno kondicijsko pripravo posameznika in tako poleg vaj moči vedno vključuje tudi koordinacijo, eksplozivnost, kardio elemente, gibljivost ter stabilizacijo. Gre torej za celostni trening, kjer je aktivno celotno telo ali vsaj več mišičnih skupin hkrati, kar pa vpliva tudi na večjo porabo kalorij.

Naše druženje bo dnevno potekalo tako:

7.00 Jutranje prebujanje z vadbo ali jutranji tek

10.00 Aktivnost po programu:

 • Pohod do čudovitih skal
 • Izlet s čolnom, po želji skakanje s klifov
 • Delavnica in nabiranje zelišč

15.00 Dnevne delavnice (uravnotežena vadba, specifične vaje, napredek, metabolizem, prehrana)

18.00 Večerna vadba in sprostitev

21.00 Večerno druženje

V ceno programa je vključeno:

 • Uvodni individualni posvet in diagnostično testiranje
 • Nastanitev in prehrana (opcijsko)
 • Vadbe po programu
 • 3 specifične delavnice
 • Blazino za vadbe
 • Beležka

+ DARILO: knjiga ZMENEK z Indriyo in majica PureME BadAss

Vseh aktivnosti se lahko dnevno udeležiš po želji.

Opcije, ki niso vštete v ceno:

 • Masaža
 • Individualna trening
 • Celostni osebni vadbeni program